Masáž lávovými kameny

22.03.2011 21:19

 Lávové kameny na českém trhu obvykle pocházejí z Číny ( basalt, čedič, claptzu, gabro) nebo z Havaje. Rozlišují se podle procentu kovů které obsahují, hladkosti, jestli jsou z horních nebo hlubších vrstev Země, málo nebo vůbec neupravené,... Aby masáž byla co nejúčinnější, aby se využilymimořádné vlastnosti lávových kamenů, je lepší když jsou havajského původu. Je to speciální druh masáže velmi oblíbený právě díky léčebné techniky havajské masáže a působení tepla pravých lávových kamenů. Jsou hodně známé její účinky na nervovou soustavu.             

          Jedná se o luxusní masáž, kterou obohacujeme o přírodní oleje, což umožňuje kamenům lépe klouzat a zároveň zjemňují a dodávají elasticitu pokožce. V této masáži spojujeme znalosti z tradiční čínské medicíny (energie Chi), blahodary vulkánských kamenů a techniku havajské masáže. 

          Zahřejeme Vám celé tělo, uvolníme svaly, probudíme krevní oběh, zlepšíme průtok energie v drahách, navrátíme Vám pocit sebevědomí a krásy... Budete se cítit nádherně, je to jedna z nejpříjemnějších masáží. Jako po každé masáži i po této Vás přikryjeme a necháme chvíli odpočinout. 

          Léčivá síla kamenů dlouhou dobu zůstává v těle, teplo cítíte i několik dnů po masáži a proto vřele doporučujeme dopřát si masáž v chladných dnech.  

 

Kontaktujte nás : Tel : 603 551 387 Ivana Kelterborn